• Geriadur ar skiantoù hag an teknikoù – Brezhoneg21Brezhoneg21
    • gaol : entrecuisse / entre-cuisse
    • gaol : enfourchure
    • gaol : fourche
    • gaol : cavalier
    • kaol : chou
    • kaol frizet : chou frisé
    • kaol frizet : kale
    • kaol go / kaol goet : choucroute
    • kaol podek : chou cabus
    • kaol-an-aodoù : crambe maritime
    • kaol-an-aodoù : chourbe
    • kaol-Brusel : chou de Bruxelles
    • kaol-Daubenton : chou Daubenton
    • kaol-eoul : colza
    • kaol-fleur : chou-fleur
    • kaol-garv : bourrache officinale / bourrache
    • kaol-irvin : rutabaga
    • kaol-irvin : chou rave
    • kaol-Milan : chou de Milan
    • kaol-pom : chou pommé
    • kaol-rabez : chou rave
    • kaol-ruz : chou rouge
    • kaol-Sina : chou chinois